13 Heilige nachten.

In de tijd tussen 24 december en 6 januari bied ik je een bijzonder ervaring aan, 

De tijd tussen Kerst en Driekoningen is een tijd van stilstaan bij de afgelopen tijd en kijken naar de toekomst. Een tijd dat er vakanties zijn, het vroeg donker is, de kaarsjes aangaan, de kerstboom staat en je wellicht weer afbreekt. Familie ziet, misschien veel eet en dan weer aan het lijnen wil.   

Vaak een toch andere tijd dan de rest van het jaar. 

Al jaren gebruik ik deze tijd zelf om er een bijzondere ervaring aan over te houden. Ik ben me bewust van de verandering, door elke dag te werken aan, een schilderij, elke dag een andere schets, elke dag een paar regels van een verhaal... ...

Door zo elke dag ergens mee bezig te zijn, ervaar ik de mooie tijd. De ene dag/nacht werk ik 10 minuten, de andere dag/nacht 2 uur. Elke dag gewoon waar ik behoefte aan heb. Het is tijd voor mezelf.

Zo geweldig, dat ik deze ervaring met je wil delen, want dat gun ik je ook.

Om je wat te helpen, heb ik bedacht deze "workshop" te geven.

Het programma ziet er als volgt uit:

Enkele dagen voor 24 december organiseer ik een ochtend, of avond waarbij we even kennis maken met elkaar en we wat praten over de komende dagen.  Qua workshop heb ik bedacht dat je met was,  aan de slag gaat. Nadat je er een ruimtelijk werk mee gemaakt hebt, met dit bijzonder materiaal, ga je eventueel met pastelkrijt aan de slag op papier. Zo werk je 3D en 2D. 

Tussen 24 december en 6 januari is er weer een bijeenkomst, een bijeenkomst om even weer contact te hebben met elkaar. Qua workshop gaan we dan droogvilten. Met een zacht materiaal maak je een werk, Het thema hoor je tijdens de workshop. 

En dan na de dagen, weer een bijeenkomst, optioneel, om met elkaar te delen hoe je de tijd ervaren hebt. Tijdens deze bijeenkomst kun je met diverse materialen werken. Je zult zien dat je jezelf verrast.

Vanaf 24 december tot en met 5 januari stuur ik je elke dag een kort mailtje, ter inspiratie, .. een gedicht, een foto, een regel... Het kan van alles zijn. Maar het zal je helpen om nog meer van de dagen te genieten.


De 13 Heilige nachten is een individueel proces wat je doormaakt. Je mag iets delen met anderen, maar het moet zeker niet. Je mag elke dag ergens aan werken, maar ook dat moet niet. Jij bepaalt. 

Als je je aanmeld is het uiteraard wel fijn als je van plan bent het aan te gaan en te gaan ontdekken wat het je brengt. Haak je tussentijds af???? Geen probleem. Jij bent de baas over je eigen tijd.

De bijeenkomsten/workshops zullen zijn op dinsdagavond  19:00 tot 21:30 uur
of woensdagochtend van 9:30 tot 12:00 uur.   -Als eerste avond is er een informatie avond. Woensdag 13 december vanaf 19:00 uur

Workshops:  

Dinsdagavond: 19 december, 2 januari, 9 januari

Woensdagochtend :  20 december, 27 december, 10 januari 


Kosten bedragen 90 euro per persoon, incl. alle materialen, e-mails, bijeenkomsten, koffie/thee en iets lekkers.

Aanmelden kan via een mailtje.


 
E-mailen
Bellen
Map
Info