Mijn naam is Madeleine Corbey

Ik ben eigenlijk mijn hele leven al kunstenaar, maar sinds 2002 ben ik dagelijks als dusdanig aan het werk. Ik maak werken van papier en uit steen. Creëren is een levenswijze.  Een drang van binnen uit. Vaak vat ik dagelijkse dingen in een werk. 

Bij de werken uit steen laat ik me meestal leiden door de beginsteen.   Bij de werken uit papier werk ik veelal vanuit een thema.

Ik heb me de afgelopen jaren ontwikkeld tot waar ik nu ben. Naast het creëren van ruim 800 werken heb ik allerlei cursussen en opleidingen op kunstgebied gevolgd. 

-   Cursussen:  Etsen, zijdeschilderen, wolvilten, portrettekenenen, schilderen, aquareltechnieken, lassen, papier-maché, boetseren in was, mallen maken, beeldhouwen.

-   Opleidingen: VOBK (Creatieve Handvaardigheid), VABK (Vrije Academie voor Beeldende Kunst), 1 jaar Academie in Arendonk, 1 jaar Upgraders in Art, MTS-Bouwkunde, Havo, Mavo.

Ik vind het heerlijk om medebewoners van deze aardbol te prikkelen om iets te doen wat een geluksgevoel geeft. Ik probeer dit door beeldhouwlessen, beeldhouw-workshops, of workshops op een ander creatief gebied te verzorgen. 

De lessen hebben niks met een materialistische wereld te maken, maar raken je in je hart. Je komt bij je gevoel en zo kun je eens je hoofd stil laten zijn.  

 

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info