Atelier Allegro / Protuum
-Art with a smile and a thought-
Madeleine Corbey

Aanmeldingsformulier cursus/workshop bij Atelier Allegro 2019

Dieren of Duiven

Wilt u deze pagina helemaal lezen vergeet niet uw naam en e-mail adres en aan het eind de rode bevestiging knop indrukken.

Als u nog vragen heeft ? bel 06-23937822 of contact


Uw naam(*)...............

Uw e-mail adres(*).... Telefoon-nummer(*)

Straat en huisnummer Uw Postcode Woonplaats

Atelier Allegro in Duiven Brederode 20, 6922 BM (10 min lopen vanaf station)

Brederode 20, 6922 BM DuivenMadeleine's buitenatelier in Duiven Brederode 20, 6922 BM Duiven 06-23937822 (Bij heel slecht weer, kan er binnen gewerkt worden!)

Beeldhouwdag Duiven Zuid

Dit jaar kun je in Duiven-zuid beeldhouwen onder begeleiding van kunstenares Madeleine Corbey. 1 heerlijke dag, van 9:30 tot 16:00 uur werken aan een beeld. Dat kan in speksteen, albast of serpentijn. Marmer behoort ook tot de mogelijkheden, maar we werken wel uitsluitend met de hand, (dus niet machinaal).

Deze dag is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De groep bestaat maximaal uit 5 deelnemers, dus genoeg begeleiding.
Kosten: 60,= (incl. lunch, koffie e.d, gebr. gereedschap Steen is Exclusief en ter plaatse te koop voor €2,50/Kg (ruim assortiment en normale steen is 3-5 Kg)
Hemelvaartsdag 30 mei van 9:30-16:00
Geen belangstelling
Ja ik kom 30 mei !

Beeldhouwen in het buitenatelier (vrijdag) in Duiven

Maximaal 6 cursisten, dus een kleine groep. Lekker aan het werk, met indien gewenst veel begeleiding. Kosten: € 160,- (10 weken) incl. gebruik gereedschap koffie/thee, koek! en basismaterialen, steen ter plaatse te koop € 2,50.
Niet Ja, ik kom in Duiven beeldhouwen (10 weken) start op vrijdag 17 mei - 20 september 2019 van 09:30-12:00

Beeldhouwen (dinsdag avond) in Duiven

Op dinsdag is de cursus s'avonds met een klein groepje!
Maximaal 4 cursisten, dus een kleine groep. Lekker aan het werk, met indien gewenst veel begeleiding. Start 21 mei - 24 September Kosten: € 160,- (10 weken) incl. gebruik gereedschap koffie/thee, koek! en basismaterialen, steen ter plaatse te koop € 2,50.
Niet Ja. Ik kom naar de lessen beeldhouwen in Duiven die start op dinsdag 21 mei 2019 van 19:30-22:00

Ik heb interesse in kunstcoaching, € 30,- / keer

Ideaal voor cursisten of kunstenaars die even stuk zitten en wat richting zoeken
Ik heb interresse in Coaching: Nee Ja

Ik heb interesse om eens met je te Sparren € 20,- / keer

Sparren, samen met een ander kijken naar je werk is heel waardevol.
We bekijken je beelden en zo zie je waar eventueel nog verander/verbeter mogelijkheden zijn en je gaat
2 uur aan de slag. Zo kun je thuis, of waar dan ook weer verder. Verder met een goed gevoel.

Kosten: 20 euro incl. koffie/thee, gebruik gereedschap dagdeel of avond, in overleg
Nee geen interresse Ja

Atelier Allegro Dieren, Spoorstraat 46-48, 6953 BZ Dieren

Spoorstraat 46-48, 6953 BZ Dieren Madeleine's atelier in Dieren Spoorstraat 46-48, 6953 BZ Dieren 06-23937822 (vlak bij station)
Werken in een eeuwen oude steen is een heerlijke activiteit. Je creλert ruimte in je hoofd, voor nieuwe dingen. Zo ontstaan de mooiste werken. Beeldhouwen brengt je bij je hart. Door met het materiaal in "gesprek" te gaan, voel je hoe nietig je bent. Je bent een onderdeeltje van het grote geheel. Uiteraard komt er bij beeldhouwen ook het hoofd kijken, maar zonder ziel en ambacht is kunst naar mijn mening, Madeleine Corbey, moeilijk. Het uiteindelijke werk is een samenspel tussen de ziel, het hart en het hoofd.

Beeldhouwlessen (cursus) Dieren

Beeldhouwen start dinsdag 21 mei 2019 tot 20 september 2019. De beeldhouwlessen zijn incl. gebruik van gereedschap (excl. steen, deze is ter plekke te koop voor € 2.5/kilo).
Kosten met een strippenkaart € 85,- (5 lessen)
De lessen zijn voor beginners/gevorderden met persoonlijke begeleiding van Madeleine Corbey. We starten met informatie over een kunstenaar, stroming, of je gaat oefenen onder begeleiding in oase, of klei (max 10 deelnemers).

Niet
Dinsdag 21 mei 2019 09:30-12:00
Dinsdag 21 mei 2019 13:30-16:00

Bezoek beeldenpark Middelheim (Antwerpen)

Voor de mensen die het niet kennen, Middelheim is een aanrader, wel ver weg maar een dagvullende programma
Met iedereen die zich opgeeft verdelen we ons over de auto's van mensen die willen rijden (en verdelen de kosten) entree van het park is gratis, maar een hapje en drankje kun je of zelf meenemen of je laat je laven in het restaurant van Middelheim.
We vertrekken om 09:30, de kosten voor deelname exclusief de boven genoemde kosten bedraagt €5,- Euro.


Niet datum nog te bepalen voorjaar 2019


Het Gelders land

Beeldhouwvakantie in het Gelders land (Landgoed Halsaf Babberich)

Beeldhouwvakantie op het Gelders Eiland Vijf dagen onbezorgd werken in steen. Na uitleg over de te gebruiken stenen en het gereedschap kies je de steen die bij je past en ga je aan de slag. Alle benodigde gereedschappen zijn aanwezig. (niet machinaal). Onder begeleiding ontdek je welk beeld er voor je in zit. Uiteraard is het ook mogelijk een beeld te maken wat je op voorhand al zou willen maken, maar wees erop bedacht dat het wellicht in die 5 dagen een hele andere kant op gaat. folder

Naast uiteraard speksteen, kun je ook in serpentijn of albast werken. Gemiddeld zal het een steen zijn tussen de 10 en 20 kilo. Mocht je echt groter willen werken, dan raad ik aan zelf vooraf op zoek te gaan naar een steen en die mee te brengen. Mocht dat marmer zijn? Laat het me dan weten, zodat het benodigde gereedschap ook hiervoor beschikbaar is.

Elke ochtend is er een contactmoment met je steen. Even terug halen wat er de afgelopen dag gebeurd is, zodat je in een zelfde flow verder kan. We lunchen elke dag samen en sluiten de dag gezamenlijk af rond 16:00 uur. De verdere invulling staat in de folder.

De laatste middag sluiten we deze mooie dagen af met kleine tentoonstelling en heffen we een glaasje op de afgelopen werkzame dagen.

Beeldhouwvakantie Gelderland folder
Geen belangstelling
Ik ontvang graag informatie over de 5 daagse beeldhouwvakantie woensdag 10 t/m zondag 14 juli 2019 Landgoed Halsaf in BabberichMet hoeveel mensen komt u (als het er meer zijn dan 1 vult u dat aub in ?)

Alleen 2 personen 3 personen 4 personen 5 personen 6 personen 7 personen 8 personen 9 of meer personen

Heeft u nog vragen of wensen?


Hoe heeft u deze site gevonden/Where did you hear from Atelier Allegro?


Wilt u af en toe (4-6 * per jaar) de nieuwsbrief ontvangen van Atelier Allegro? met mooie aanbiedingen

Algemene Voorwaarden Atelier Allegro en Protuum

U kunt tot twee weken voor aanvang kostenloos annuleren, daarna bedragen de kosten €15,- EUR voor annulering of no show.
Lessen kunnen uitsluitend worden ingehaald in de lopende periode.
Restitutie van lesgeld alleen mogelijk bij ernstig letsel of onoverkomenlijke zaken met aftrekking van 2 lessen.
U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding op het door u opgegeven e-mail adres en de factuur per e-mail 1 week voor de aanvang.
Betaling verzekert u van een plek op de gewenste cursus en mocht u annuleren, dan krijgt u uw geld gerestitueerd minus de hierboven genoemde kosten.

Data, locatie, prijzen en tijden daaraan kunnen geen rechten worden ontleend en zijn onder voorbehoud u behoud het recht van kostenlose restitutie bij wijziging mijnerszijds.

Ik begrijp en accepteer de voorwaarden (*)

Nee (Bel me dan even dan kan ik ze toelichten) Ja


Heeft u uw naam en een e-mail adres boven aan op deze pagina ingegeven ?
U ontvangt een kopie van uw inschijving (na het drukken op onderstaande rode knop) op het door u gegeven e-mail adres, wilt u deze aub controleren ?


(*) Verplicht veld
Er geldt voor de cursussen en workshops een minimaal en maximaal aantal, u wordt tijdig geinformeerd als een workshop niet door gaat en mocht er onverhoopt een prijs fout zijn weergegeven dan heeft u het recht om alsnog te cancellen.


Home