Atelier Allegro workshops in Dieren, Duiven (Gelderland en de Liemers)Madeleine Corbey (Duiven), Atelier Allegro Dieren
Beeldhouwvakantie in Gelderland Klik hier Nu! Inschrijven

Beeldhouwen workshops en cursussen

Workshop en cursus agenda 2019 Dieren en Duiven (Gelderland)

Inschrijfformulier Atelier Allegro Dieren 2018 Inschrijfformulier 2019
Nu! Inschrijven gratis annuleren tot 2 weken voor aanvang van de workshop/cursus.


Atelier Allegro aan de Spoorstraat 46-48, 6953 BZ Dieren

Spoorstraat 46-48, 6953 BZ Dieren
Beeldhouw cursus in Dieren, Spoorstraat 46-48

Cursus Beeldhouwen in Dieren start dinsdag 21 mei januari 2019 (10 weken) tot september 2019

Beeldhouwlessen voor beginners en gevorderden Kosten met een strippenkaart 85,- (5 lessen)
De cursus beeldhouwen is incl. gebruik van gereedschap (excl. steen (ter plekke te koop voor 2.5/kilo).
CursusBeeldhouwen start dinsdag 21 mei 201909:30-12:00
CursusBeeldhouwen start dinsdag 21 mei 201913:30-16:00

Beeldhouwdag Duiven Zuid

Dit jaar kun je in Duiven-zuid beeldhouwen onder begeleiding van kunstenares Madeleine Corbey. 1 heerlijke dag, van 9:30 tot 16:00 uur werken aan een beeld. Dat kan in speksteen, albast of serpentijn. Marmer behoort ook tot de mogelijkheden, maar we werken wel uitsluitend met de hand, (dus niet machinaal).

Deze dag is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De groep bestaat maximaal uit 5 deelnemers, dus genoeg begeleiding.
Kosten: 60,= (incl. lunch, koffie e.d, gebr. gereedschap Steen is Exclusief en ter plaatse te koop voor 2,50/Kg (ruim assortiment en normale steen is 3-5 Kg).

Hemelvaartsdag 30 mei van 9:30-16:00
CursusBeeldhouwdag donderdag 30 mei9:30-16:00

Beeldhouwvakantie op het Gelders eiland

Vijf dagen onbezorgd werken in steen. Na uitleg over de te gebruiken stenen en het gereedschap kies je de steen die bij je past en ga je aan de slag. Alle benodigde gereedschappen zijn aanwezig. (niet machinaal). Onder begeleiding ontdek je welk beeld er voor je in zit. Uiteraard is het ook mogelijk een beeld te maken wat je op voorhand al zou willen maken, maar wees erop bedacht dat het wellicht in die 5 dagen een hele andere kant op gaat. Naast uiteraard speksteen, kun je ook in serpentijn of albast werken. Gemiddeld zal het een steen zijn tussen de 10 en 20 kilo. Mocht je echt groter willen werken, dan raad ik aan zelf vooraf op zoek te gaan naar een steen en die mee te brengen. Mocht dat marmer zijn? Laat het me dan weten, zodat het benodigde gereedschap ook hiervoor beschikbaar is.

Elke ochtend is er een contactmoment met je steen. Even terug halen wat er de afgelopen dag gebeurd is, zodat je in een zelfde flow verder kan. We lunchen elke dag samen en in de avond is de keuze vrij, of je naar huis gaat, of dat je in de regio eet en overnacht.

De lessen zijn van 09:30 tot 16:00 uur. We lunchen gezamenlijk en sluiten gezamenlijk de dag af. Voor overige informatie kijk even in de folder De laatste middag sluiten we deze mooie dagen af met kleine tentoonstelling en heffen we een glaasje op de afgelopen werkzame dagen. Heb je interresse, mail of bel me even
Cursus5 daagse beeldhouwvakantie Landgoed Halsaf Babberich start woensdag 10 t/m zondag 14 juliHele dag

Duiven aan de Brederode 20, 6922 BM

Brederode 20, 6922 BM Duiven
Beeldhouwen in het binnenatelier in Duiven Maximaal 4 cursisten, dus een kleine groep. Lekker aan het werk, met indien gewenst veel begeleiding. Kosten: 160,- (10weken),
incl. gebruik gereedschap koffie/thee, koek! en basismaterialen, steen ter plaatse te koop 2,50/Kg
CursusBeeldhouwen start dinsdag 21 mei 201919:30-22:00

Beeldhouwen in het buitenatelier in Duiven Maximaal 6 cursisten, dus een kleine groep. Lekker aan het werk, met indien gewenst veel begeleiding.
Kosten: 160,- (10 weken), incl. gebruik gereedschap koffie/thee, koek! en basismaterialen, steen ter plaatse te koop 2,50/Kg
Start 17 mei - 20 September (10 lessen)
CursusBeeldhouwen start vrijdag 17 mei 201909:30-12:00


Coaching als je eens 1:1 gecoached wil worden, bijvoorbeeld hoe je verder kan komen in je cratieve proces, omdat je verder wil, maar je weet niet hoe ?
Coaching(1* per maand) voor alle ruimtelijke werk € 30,- per keer incl materiaal donderdag-middag info Ideaal voor mensen die verder willen in hun creatieve proces.in overleg

Bezoek beeldenpark Middelheim (Antwerpen)

Voor de mensen die het niet kennen, Middelheim is een aanrader, wel ver weg maar een dagvullende programma
Met iedereen die zich opgeeft verdelen we ons over de auto's van mensen die willen rijden (en verdelen de kosten) entree van het park is gratis, maar een hapje en drankje kun je of zelf meenemen of je laat je laven in het restaurant van Middelheim.
We vertrekken om 09:30, de kosten voor deelname exclusief de boven genoemde kosten bedraagt 5 Euro
ExcursieBezoek aan beeldenpark Middelheim (Antwerpen) zondag voorjaar 201909:30- +/-18:00 uur

Voorwaarden:

U kunt tot een week voor aanvang kostenloos annuleren, daarna bedragen de kosten 15,- EUR voor annulering of no show.
Lessen kunnen uitsluitend worden ingehaald in de lopende periode.
Restitutie van lesgeld alleen mogelijk bij ernstig letsel of onoverkomenlijke zaken met aftrekking van 2 lessen.
U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding op het door u opgegeven e-mail adres en de factuur per e-mail 1 week voor de aanvang.
Betaling verzekert u van een plek op de gewenste cursus en mocht u annuleren, dan krijgt u uw geld gerestitueerd minus de hierboven genoemde kosten

Data, locatie, prijzen en tijden daaraan kunnen geen rechten worden ontleend en zijn onder voorbehoud u behoud het recht van kostenlose restitutie bij wijziging mijnerszijds. Ik begrijp de voorwaarden (*)
Aan de data of prijzen kunnen geen rechten worden ontleend, er geldt een minimaal en maximaal aantal cursisten, deze is afhankelijk van de locatie, ook de locatie kan mogelijk veranderen.

Atelier Allegro accepteert de Kunst en Cultuur Cadeau kaart verkrijgbaar in elke supermarkt Cadeaukaart
Een workshop of juist meerdere workshops (één dag) zijn zeer geschikt om eens gezamenlijk actief een verjaardag te vieren. Denk eens aan een gezellig feestje waar je toch iets doet met familie een groep vrienden, vriendinnen of de buurt. Wellicht wil je de de mensen van je werk beter of je eigen personeel leren kennen? Dan is een workshop voor teambuilding een geweldig idee. Ineens zie je, dat je collega heel creatief is, kortom een workshop is een goed plan om de personeelsvereniging eens over te tippen, maar ook om een groep van je sportclub of vereniging beter te leren kennen kan natuurlijk ook.

Al vanaf 5 mensen kan op aanvraag een aparte groep gestart worden of een eigen datum gepland worden voor een culturele workshop (Beeldhouwen, experimenteel schilderen, was boetseren, paper-art). De workshops kunnen door de week, overdag of s'avonds maar ook in het weekend gegeven worden, daarom is er eigenlijk altijd een oplossing te bedenken.

Voor bedrijven in Gelderland, Veluwezoom of de Liemers kan er cursus gegeven worden op elk willekeurige locatie tot een maximum van 25 personen (per workshop) een stoom-cursus beeldhouwen, experimenteel schilderen of was boetseren kan al vanaf 2 1/2 uur. Deze korte cursussen stimuleren de creativiteit van u en uw werknemers. Cultuur en creativiteit is goed voor het wijgevoel en prikkelt om eens op een andere manier te denken, tevens ziet u verrassende kanten van uw directe collega's, vele enthousiaste bedrijven gingen u al voor. Madeleine geeft al 15 jaar les aan verschillende beeldhouw-groepen, ook verzorgt Madeleine vele workshops in de omgeving Arnhem, Duiven en Dieren. Laat u daarom eens voorlichten over de mogelijkheden of direct een informatie of offerte aanvragen ?

In alle plaatsen in het verzorgingsgebied van Atelier Allegro dwz Dieren, Doesburg, (Liemers) en Duiven, Groessen en Loo kan Madeleine eenvoudig een workshop verzorgen, ook is het mogelijk dat u zelf voor een locatie zorgt, dan zijn de mogelijkheden eindeloos.

Voor meer informatie
Madeleine Corbey
KVK: 09119365 Arnhem (Gelderland)    
Tel 0316-281174 of 06-23937822
e-mail adres Atelier Allegro
contact

[ Home ] [ adres ] [ contact ] [ workshops ] [ exposities ] [ plastieken ] [ Beelden ] [ nieuwsbrief ] [ presentatie ]