Atelier Allegro workshops in Duiven, Zevenaar (Gelderland en de Liemers)Madeleine Corbey (Duiven), Atelier Allegro
Madeleine heeft een nieuw atelier en wel aan de Fahrenheitstraat 3, 6902 PX Zevenaar 06-23937822 Kunsthal Zevenaar, Fahrenheitstraat 3

Workshop en cursus agenda 2017 Zevenaar

Zevenaar ééndags workshop beeldhouwen Zondag 20 augustus 2017 10:00-16:30, Fahrenheitstraat 3, 6902 PX Zevenaar 06-23937822 Nu! Inschrijven

Inschrijfformulier Atelier Allegro Zevenaar 2017 Inschrijfformulier Zevenaar 2017
Nu! Inschrijven gratis annuleren tot 2 weken voor aanvang van de workshop/cursus.

Cursussen en workshops in 2017, u kunt ook de folder (pdf) bekijken Cursus Folder Zevenaar Seizoen 2017


Beeldhouwlessen Beeldhouwen t/m week 50, kosten €245,- (kan in 2 termijnen) (1 week herfstvakantie) voor beginners/gevorderden met persoonlijke begeleiding van Madeleine Corbey. De lessen starten met informatie over een kunstenaar, stroming, of je gaat oefenen onder begeleiding in oase, of klei (max 10 deelnemers).
CursusBeeldhouwen start dinsdag 5 september 201709:30-12:00
CursusBeeldhouwen start dinsdag 5 september 201713:30-16:00
CursusBeeldhouwen start woensdag 6 september 201719:15-21:45

Nieuw Beeldhouwen in het buitenatelier in Duiven Maximaal 4 cursisten, dus een kleine groep. Lekker aan het werk, met indien gewenst veel begeleiding. Kosten: € 130,- (7 lessen) incl. gebruik gereedschap koffie/thee, koek! en basismaterialen, steen ter plaatse te koop € 2,50
CursusBeeldhouwen start vrijdag 15 september 201709:30-12:00

Verruim je blik op kunstgebied Ben je toe aan eigen werk, en heb je lang genoeg kennis gemaakt met schilderen of beeldhouwen door middel van het namaken van andermans werk?, Dan help ik je op weg naar een eigenheid. Origineel, eigen werk geeft meer voldoening. Mis je nog de vaardigheden?, dan help ik je, daar waar nodig met het ambacht. Maar het belangrijkste voor deze lessen is… Op pad gaan naar je eigen authenticiteit. (max. 5 deelnemers)
Datum op aanvraag Maandagochtend, Tijd: 9:30-12:00 uur (3e maandag van de maand)
Kosten: € 25,= incl. basismaterialen (papier, houtskool, klei, koffie/thee, enz.)


Workshop Beeldhouwen Een dag werken in speksteen of albast. Je start met een mooi stuk steen van ca. 5 kilo en laat je inspireren. Je krijgt uitleg over het gereedschap en de steen. De steen en vorm en begeleiding zal inspireren en u helpen een mooi werk te maken. Laat je verrassen.
Kosten € 80,- incl steen (voor een dag) incl koffie/thee, incl lekkere lunch. Maximaal 8 deelnemers


WorkshopBeeldhouwen zondag 1 oktober 201710:00-16:30

De Kunstkamer Verrassend want onder het genot van koffie/thee en een drankje, praten we over kunst. 'n stroming, 'n kunstenaar, 'n techniek, 'n tentoonstelling…. Van alles komt/ kan aan de orde komen. Tijdens de avond is er materiaal om ook naast het hoofd de handen wat aan het werk te zetten. kosten € 7,50- per keer
WorkshopKunstkamer dinsdag 26 september 201719:30-22:00
WorkshopKunstkamer donderdag 26 oktober 201719:30-22:00
WorkshopKunstkamer dinsdag 28 november 201719:30-22:00

Workshop Paperart Een dag werken met papier. Papier-maché uitleg, het maken van pulp, werken met mallen van plastic, karton en gaas, enz. Na de uitleg start je met een werk van max. 1 meter. Na de dag kun je vrijwel alles maken wat je wil, op papier-gebied.
Kosten: €85,= (incl. alle materiaal, koffie/thee en lunch)
WorkshopPaperart € 85,- (all in) zaterdag 25 november 201710:00-16:30

Coaching als je eens 1:1 gecoached wil worden, bijvoorbeeld hoe je verder kan komen in je cratieve proces, omdat je verder wil, maar je weet niet hoe ?
Coaching(1* per maand) voor alle ruimtelijke werk € 30,- per keer incl materiaal donderdag-middag info Ideaal voor mensen die verder willen in hun creatieve proces.in overleg

Sparren samen met een ander kijken naar je werk is heel waardevol.
We bekijken je beelden en zo zie je waar eventueel nog verander/verbeter mogelijkheden zijn en je gaat
2 uur aan de slag. Zo kun je thuis, of waar dan ook weer verder. Verder met een goed gevoel.
Kosten: 20 euro incl. koffie/thee, gebruik gereedschap Dagdeel of avond, in overleg
SparringVoor alle ruimtelijke werk € 20,- per keer. We bekijken je beelden en zo zie je waar eventueel nog verander/verbeter mogelijkheden zijn en je gaatin overleg

Voorwaarden:

U kunt tot een week voor aanvang kostenloos annuleren, daarna bedragen de kosten €15,- EUR voor annulering of no show.
Lessen kunnen uitsluitend worden ingehaald in de lopende periode.
Restitutie van lesgeld alleen mogelijk bij ernstig letsel of onoverkomenlijke zaken.
U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding op het door u opgegeven e-mail adres en de factuur per e-mail 1 week voor de aanvang.
Betaling verzekert u van een plek op de gewenste cursus en mocht u annuleren, dan krijgt u uw geld gerestitueerd minus de hierboven genoemde kosten
Data, locatie, prijzen en tijden daaraan kunnen geen rechten worden ontleend en zijn onder voorbehoud u behoud het recht van kostenlose restitutie bij wijziging mijnerszijds. Ik begrijp de voorwaarden (*)
Aan de data of prijzen kunnen geen rechten worden ontleend, er geldt een minimaal en maximaal aantal cursisten, deze is afhankelijk van de locatie, ook de locatie kan mogelijk veranderen.

Atelier Allegro accepteert de Kunst en Cultuur Cadeau kaart verkrijgbaar in elke supermarkt Cadeaukaart
Een workshop of juist meerdere workshops (één dag) zijn zeer geschikt om eens gezamenlijk actief een verjaardag te vieren. Denk eens aan een gezellig feestje waar je toch iets doet met familie een groep vrienden, vriendinnen of de buurt. Wellicht wil je de de mensen van je werk beter of je eigen personeel leren kennen? Dan is een workshop voor teambuilding een geweldig idee. Ineens zie je, dat je collega heel creatief is, kortom een workshop is een goed plan om de personeelsvereniging eens over te tippen, maar ook om een groep van je sportclub of vereniging beter te leren kennen kan natuurlijk ook.

Al vanaf 5 mensen kan op aanvraag een aparte groep gestart worden of een eigen datum gepland worden voor een culturele workshop (Beeldhouwen, experimenteel schilderen, was boetseren, paper-art). De workshops kunnen door de week, overdag of s'avonds maar ook in het weekend gegeven worden, daarom is er eigelijk altijd een oplossing te bedenken.

Voor bedrijven in Gelderland, of de Liemers kan er cursus gegeven worden op elk willekeurige locatie tot een maximum van 25 personen (per workshop) een stoom-cursus beeldhouwen, experimenteel schilderen of was boetseren kan al vanaf 2 1/2 uur. Deze korte cursussen stimuleren de creativiteit van u en uw werknemers. Cultuur en creativiteit is goed voor het wijgevoel en prikkelt om eens op een andere manier te denken, tevens ziet u verrassende kanten van uw directe collega's, vele enthousiaste bedrijven gingen u al voor. Madeleine geeft al 10 jaar les aan verschillende beeldhouw-groepen, ook verzorgt Madeleine vele workshops in de omgeving Arnhem, Doesburg, Duiven en Zevenaar. Laat u daarom eens voorlichten over de mogelijkheden of direct een informatie of offerte aanvragen ?

In alle plaatsen in het verzorgingsgebied van Atelier Allegro dwz Doesburg, Zevenaar (Liemers) en Duiven, Groessen en Loo kan Madeleine eenvoudig een workshop verzorgen, ook is het mogelijk dat u zelf voor een locatie zorgt, dan zijn de mogelijkheden eindeloos.

Voor meer informatie
Madeleine Corbey
KVK: 09119365 Arnhem (Gelderland)    
Tel 0316-281174 of 06-23937822
e-mail adres Atelier Allegro
contact

[ Home ] [ adres ] [ contact ] [ workshops ] [ exposities ] [ plastieken ] [ Beelden ] [ nieuwsbrief ] [ presentatie ]