Atelier Allegro workshops in Dieren, Duiven (Gelderland en de Liemers)Madeleine Corbey (Duiven), Atelier Allegro Dieren
Dieren Versier eens een Engel op een creative manier in Dieren woensdag 14 november 2018 Nu! Inschrijven

Beeldhouwen workshops en cursussen

Workshop en cursus agenda 2018 Dieren en Duiven (Gelderland)

Inschrijfformulier Atelier Allegro Dieren 2018 Inschrijfformulier 2018
Nu! Inschrijven gratis annuleren tot 2 weken voor aanvang van de workshop/cursus.


Atelier Allegro aan de Spoorstraat 46-48, 6953 BZ Dieren

Spoorstraat 46-48, 6953 BZ Dieren

Versier eens een Engel op een creatieve manier in Dieren

Het najaar en dan ga je stilletjes aan ook aan de Kerst denken, wil je wel eens iets zelf maken in plaats wat bij de Action te kopen? Dan ben je hier aan het juiste adres!
In deze workshop versier je je eigen Engel, met allerlei beschikbare materialen zodat je iets unieks maakt wat je vervolgens vol trots mee naar huis kan nemen
Kosten € 30,- incl materiaal, Koffie/Thee en gezelligheid. Maximaal 8 deelnemers dus wees er snel bij
WorkshopVersier een Engel Woensdag 14 november 201819:30-22:00 uur
Beeldhouw cursus in Dieren, Spoorstraat 46-48

Cursus Beeldhouwen in Dieren start maandag 3 en dinsdag 4 september 2018 tot de Kerst 2018

Beeldhouwlessen voor beginners en gervorderden. lessen EUR 250,- tot de Kerst
De cursus beeldhouwen is incl. gebruik van gereedschap (excl. steen (ter plekke te koop voor 2.5/kilo). Alle cursussen zijn gestart, maar er is bij sommige nog plek om in te stromen.
CursusBeeldhouwen gestart maandag 3 september 201814:00-16:30
CursusBeeldhouwen gestart dinsdag 4 september 201809:30-12:00
CursusBeeldhouwen gestart dinsdag 4 september 201813:30-16:00
CursusBeeldhouwen gestart dinsdag 4 september 201819:30-22:00

(eendags) Workshop Beeldhouwen Dieren

Een dag werken in speksteen of albast. Je start met een mooi stuk steen van ca. 5 kilo en laat je inspireren. Je krijgt uitleg over het gereedschap en de steen. De steen en vorm en begeleiding zal inspireren en u helpen een mooi werk te maken. Laat je verrassen..
Kosten € 80,- incl steen (of € 70,- excl. steen) ncl koffie/thee, incl lekkere lunch. Maximaal 8 deelnemers
Workshopbeeldhouwen woensdag 21 november 201810:00-16:30 uur

Bezoek beeldenpark Middelheim (Antwerpen)

Voor de mensen die het niet kennen, Middelheim is een aanrader, wel ver weg maar een dagvullende programma
Met iedereen die zich opgeeft verdelen we ons over de auto's van mensen die willen rijden (en verdelen de kosten) entree van het park is gratis, maar een hapje en drankje kun je of zelf meenemen of je laat je laven in het restaurant van Middelheim.
We vertrekken om 09:30, de kosten voor deelname exclusief de boven genoemde kosten bedraagt 5 Euro
ExcursieBezoek aan beeldenpark Middelheim (Antwerpen) zondag 23 september 201809:30- +/-18:00 uur

Workshop het experiment met verf in Dieren

Een dag lekker experimenteren met acrylverf op doek. Experimenteren met acrlyverf op doek en papier, gebruikmaken van paletmes, gels, zand retarder, all- inclusief (materiaal, doek, lunch, koffie en thee en alle materiaal en een hoop gezelligheid) voor €80 Euro.
WorkshopWorkshop het experiment met verf € 80,- (all in) zaterdag 29 september 201810:00-16:30

Kunstkamer in Duiven

Altijd iets van bepaalde kunstenaars willen weten of bepaalde onderwerpen Tijdens de kunstkamer, behandelt Madeleine elke keer een kunstenaar, een stroming of een onderwerp ze geeft tekst en uitlleg en onderstunt dat visueel
WorkshopThema: Insecten in de kunst Donderdag € 8,- (all in) 27 september 201819:30-22:00

Duiven aan de Brederode 20, 6922 BM

Brederode 20, 6922 BM Duiven
Nieuw Beeldhouwen in het buitenatelier in Duiven Maximaal 5 cursisten, dus een kleine groep. Lekker aan het werk, met indien gewenst veel begeleiding.
Kosten: € 90,- (6 lessen), incl. gebruik gereedschap koffie/thee, koek! en basismaterialen, steen ter plaatse te koop € 2,50/Kg
CursusBeeldhouwen start donderdag 6 september 201813:30-16:00
CursusBeeldhouwen start vrijdag 7 september 201809:30-12:00


Coaching als je eens 1:1 gecoached wil worden, bijvoorbeeld hoe je verder kan komen in je cratieve proces, omdat je verder wil, maar je weet niet hoe ?
Coaching(1* per maand) voor alle ruimtelijke werk € 30,- per keer incl materiaal donderdag-middag info Ideaal voor mensen die verder willen in hun creatieve proces.in overleg

Voorwaarden:

U kunt tot een week voor aanvang kostenloos annuleren, daarna bedragen de kosten €15,- EUR voor annulering of no show.
Lessen kunnen uitsluitend worden ingehaald in de lopende periode.
Restitutie van lesgeld alleen mogelijk bij ernstig letsel of onoverkomenlijke zaken.
U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding op het door u opgegeven e-mail adres en de factuur per e-mail 1 week voor de aanvang.
Betaling verzekert u van een plek op de gewenste cursus en mocht u annuleren, dan krijgt u uw geld gerestitueerd minus de hierboven genoemde kosten
Data, locatie, prijzen en tijden daaraan kunnen geen rechten worden ontleend en zijn onder voorbehoud u behoud het recht van kostenlose restitutie bij wijziging mijnerszijds. Ik begrijp de voorwaarden (*)
Aan de data of prijzen kunnen geen rechten worden ontleend, er geldt een minimaal en maximaal aantal cursisten, deze is afhankelijk van de locatie, ook de locatie kan mogelijk veranderen.

Atelier Allegro accepteert de Kunst en Cultuur Cadeau kaart verkrijgbaar in elke supermarkt Cadeaukaart
Een workshop of juist meerdere workshops (één dag) zijn zeer geschikt om eens gezamenlijk actief een verjaardag te vieren. Denk eens aan een gezellig feestje waar je toch iets doet met familie een groep vrienden, vriendinnen of de buurt. Wellicht wil je de de mensen van je werk beter of je eigen personeel leren kennen? Dan is een workshop voor teambuilding een geweldig idee. Ineens zie je, dat je collega heel creatief is, kortom een workshop is een goed plan om de personeelsvereniging eens over te tippen, maar ook om een groep van je sportclub of vereniging beter te leren kennen kan natuurlijk ook.

Al vanaf 5 mensen kan op aanvraag een aparte groep gestart worden of een eigen datum gepland worden voor een culturele workshop (Beeldhouwen, experimenteel schilderen, was boetseren, paper-art). De workshops kunnen door de week, overdag of s'avonds maar ook in het weekend gegeven worden, daarom is er eigelijk altijd een oplossing te bedenken.

Voor bedrijven in Gelderland, Veluwezoom of de Liemers kan er cursus gegeven worden op elk willekeurige locatie tot een maximum van 25 personen (per workshop) een stoom-cursus beeldhouwen, experimenteel schilderen of was boetseren kan al vanaf 2 1/2 uur. Deze korte cursussen stimuleren de creativiteit van u en uw werknemers. Cultuur en creativiteit is goed voor het wijgevoel en prikkelt om eens op een andere manier te denken, tevens ziet u verrassende kanten van uw directe collega's, vele enthousiaste bedrijven gingen u al voor. Madeleine geeft al 15 jaar les aan verschillende beeldhouw-groepen, ook verzorgt Madeleine vele workshops in de omgeving Arnhem, Duiven en Dieren. Laat u daarom eens voorlichten over de mogelijkheden of direct een informatie of offerte aanvragen ?

In alle plaatsen in het verzorgingsgebied van Atelier Allegro dwz Dieren, Doesburg, (Liemers) en Duiven, Groessen en Loo kan Madeleine eenvoudig een workshop verzorgen, ook is het mogelijk dat u zelf voor een locatie zorgt, dan zijn de mogelijkheden eindeloos.

Voor meer informatie
Madeleine Corbey
KVK: 09119365 Arnhem (Gelderland)    
Tel 0316-281174 of 06-23937822
e-mail adres Atelier Allegro
contact

[ Home ] [ adres ] [ contact ] [ workshops ] [ exposities ] [ plastieken ] [ Beelden ] [ nieuwsbrief ] [ presentatie ]