Fikse Lifestyle event 21 januari
Fikse Lifestyle Event Fikse Lifestyle Event 21 januari 2009.

Fikse Lifestyle evenement Woensdag 21 januari organiseerde Fikse Autobedrijven in haar gloednieuwe bedrijfspad een exclusieve avond. Participatie vond plaats vanuit een diversiteit aan disciplines garanderen een Lifestyle Event van formaat. Een wervelend programma werd geboden waarin entertainment de sfeer bepaalde, de muziek stond garant voor interactie en een creatieve communicatie.

InteractieMadeleine Corbey ontwierp en creŽerde speciaal voor dit event een kunstwerk waarvan de veilingopbrengst werd geschonken aan stichting Leuk om te leren Weekendschool Arnhem, de veiling werdd verzorgd door Henny Evers van het Notarishuis Arnhem.

Het geveilde werk heette "Stick together"Geinspireerd door het thema vond ik dat het een groep mensen moest zijn. Mensen die iets met elkaar hebben. Mensen die naar elkaar luisteren of opzien tegen een ander. Misschien zelfs mensen die gewoon hun eigen ding doen.Vrij onderbewust heb ik gekozen voor 5 personen. Toen ik eenmaal bezig was, bleek dat de grootste de neus had van mijn moeder.Mijn moeder was iemand die ons de weg heeft gewezen in het leven. Zij zorgde altijd goed voor ons, zij luisterde naar ons, en wij niet altijd naar haar, maar samen zijn we op een niveau gekomen, wat toch wel goed te noemen is.

Toen bleek wat het goede doel was, de Stichting leuk om te leren weekendschool Arnhem, viel het geheel helemaal op zijn plek.Want wat is er nu belangrijker in het leven dan een goede basis en als je dat niet door de een of andere reden kunt krijgen zoals je het nodig hebt, dat er dan mensen om je heen zijn die je een handje helpen.Daar staat de weekendschool voor: Samen werken aan een toekomst. Samen praten, luisteren, je eigen weg bepalen, mekaar nodig hebben enz.

Voor Anneke Polman van Stichting Leuk om te leren en Max Daniel (gastdocent en voormalig commissaris van politie van Arnhem) was het bedrag €950,- dat de veiling van het kunstwerk van Madeleine Corbey opbracht een mooie donatie. Op de foto links ziet u veilingmeester Henny Evers bezig om een zo hoog mogelijk opbrengst te verzamelen.


Stick together is een kleurrijk object geworden van 1 meter hoog, 50 cm breed en 20 cm dik.Ik hoop dat diegene die het werk in zijn bezit heeft er vele jaren van zal genieten en het verhaal erbij niet uit het oog verliest.Madeleine Corbey-Atelier-Allegro-


[ Home ] [ adres ] [ contact ] [ workshops ] [ exposities ] [ plastieken ] [ Beelden ] [ nieuwsbrief ] [ presentatie ]