Atelier Allegro bij de Florence Biënnnale revisited

Groepsexpositie met 24 eigentijdse kunstenaars in de bunkervilla 'La Dëfence in Den Haag.

Angelina Herrera in gesprek met Madeleine Corbey Het terras met werk van Philip De Koning Voor elk wat wils, het kunstwerk met 56 bustiers uit Atelier Allegro
In dit prachtige pand, presenteren 24 kunstenaars zich die hebben deelgenomen aan de Biënnale in Florence 2007. De expositie beslaat zowel de kelder als de verdieping van dit bijzondere gebouw met zijn prachtige terras.

De expositie wordt georganiseerd door o.a. de kunstbemiddelaar Eric Bende en beeldend kunstenares Anita de Harde en loopt tot 31 mei 2009.

Tijdens de opening was de Biënnale vertegenwoordigd in de vorm van Angelina Herrera, die een openingswoord hield, op de linker foto is ze in gesprek met Madeleine.
Op de middelste foto is het buiten terras te zien met werk van vooral Philip De Koning. De opening werd verder muzikaal opgeluisterd door Robbert Besselaar en de Italiaanse zanger/entertainer Massimo Bizzo. Ook Robbert bracht een Italiaans nummer uit zijn repertoir ten gehore.

Naast de expositie zijn er in deze periode een aantal andere culturele evenementen gepland, zoals diverse workshops gegeven door Madeleine Corbey, Marianne Jansen en Anita de Harde en een muzikale middag met Martin Weber-Caspers. Locatie de Bunkervilla 'La Défence' aan de Badhuisweg 139a, 2597 JN Den Haag. (dichtbij het Kurhaus)

De expositie is geopend van 5 april - 31 mei , donderdag t/m zondag van 12:00 - 18:00, gratis entree zie verder Bunkervilla

Deelnemende kunstenaars: Henk Bezuijen, Bikkel, Ria Bisseling, Carina Claassens, Madeleine Corbey, Emilie Cummings, Ineke van Dongen, Anita De Harde, Philip De Koning, Slavko Dujic, Nico Garstman, Barbara Hardmeier, Nicolette Ingeneeger, Marianne Jansen, Caroline Kampfraath, Hilde Klomp, Erni Kwast, JanPol Portalis, Marieta Reijerkerk, Erika Stulp, Thea Van Herpt, Eelko Van Iersel, Carla Van Olst, Guido Verhoek.


Bunkervilla 'La Défence' aan de Badhuisweg 139a, 2597 JN Den Haag. (dichtbij het Kurhaus) gratis parkeerplaatsen bijna voor de deur.


WorkshopWorkshop Materie Schilderen in de Bunkervilla 16 mei 2009 11:00-16:30
Bunkervilla 'La Défence' aan de Badhuisweg 139a, 2597 JN Den Haag. (dichtbij het Kurhaus) gratis parkeerplaatsen bijna voor de deur.

[ Home ] [ adres ] [ contact ] [ workshops ] [ exposities ] [ plastieken ] [ Beelden ] [ nieuwsbrief ] [ presentatie ]